Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Huoltoasemien kokonaismäärän väheneminen Suomessa jatkui viime vuonna. Öljyalan Keskusliiton kokoamassa tilastossa huolto- ja automaattiasemia oli viime vuoden 2013 lopussa kaikkiaan 1 877. Kokonaismäärä oli 15 pienempi kuin vuotta aiemmin. Huoltoasemien määrä sopeutuu meilläkin ajan muutoksiin.

Kun takapenkkiläiset kaipaavat automatkalla puuhaa, voi vaikka testata taloudellisen ajon taitoja leikkimielisessä Tippataituri-pelissä. Pikapeli osoitteessa tippataituri.fi toimii myös mobiililaitteissa. Vappuun asti on aikaa osallistua arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa taloudellisen ajon opetuksen ja vuoden polttonesteet.

Päästökauppasektorin ulkopuolella, kuten liikenteessä, tarvitaan selkeät, teknologianeutraalit ohjauskeinot, jotta päästövähennystavoitteet saavutetaan. Tärkein on erillinen, sitova liikenteen uusiutuvan energian tavoite, toteaa Öljyalan Keskusliiton toimitusjohtaja Helena Vänskä.

Öljyalan Keskusliiton mielestä liikenteen polttoaineiden energiaveromallia tulisi laajentaa koskemaan kaikkia liikenteen polttoaineita ja toteuttaa kaikkien valmisteverotus samoin perustein. Tällöin kaikkien polttoaineiden verorasite riippuisi polttoaineen energiasisällöstä ja käytöstä syntyvistä hiilidioksidipäästöistä.

Ajankohtaisseminaari tarjoaa tiiviissä paketissa uusimmat tiedot nestekaasualan toimintaan vaikuttavista säädöksistä ja määräyksistä. Seminaari järjestetään Naantalin Kylpylässä 3.-4.6.2014, tule mukaan verkostoitumaan ja päivittämään alan uusimmat kuulumiset!