Hallitus haluaa nostaa Suomen bio- ja kiertotalouden sekä puhtaiden ratkaisujen edelläkävijäksi. Erittäin tärkeää on se, että poliittisia päätöksiä tukee alempi lainsäädäntö, joka on mahdollistava, kannustava ja tasapuolinen, eikä toimintaa estävä tai kilpailua vääristävä, toteaa toimitusjohtaja Helena Vänskä blogissaan.

Näiden sivujen tilastoista käytetyimpiä ovat hintoihin ja veroihin liittyvät tilastot – eikä ainoastaan nyt, kun raakaöljyn hinnan liikkeet ovat erityisen paljon esillä. Tilasto-osiosta Hinnat ja verot löytyy yhdeksän eri tilastoa ja kaaviota, esimerkiksi raakaöljyn ja bensiinin hintakehityskaavio.

Kurssi on kattava annos nestekaasutietoutta ammattilaisille: perustietoa energiakaasuista, niiden käyttöön liittyvistä sovelluksista ja viranomaismääräyksistä. Syksyn kurssi järjestetään 23.-25.9.2015 Vantaalla. Ilmoittautumiset viimeistään 9. syyskuuta.

Öljy on tärkeä energianlähde, ja sen liikkeet vaikuttavat maailmantalouteen. Kehittyneet biopolttoaineet puolestaan ovat muodostuneet Suomessa tärkeäksi myös vientituotteena. Näitä ja muita öljy- ja biopolttoainealan toimintaan liittyviä kysymyksiä käsitellään tuoreissa videoissa.

Taloudellisen ajon Tippis-peli muistuttaa, että omaa ajotapaansa hiemankin muuttamalla voi helposti säästää polttoainetta ja lisätä ajamisen turvallisuutta. Kokeile peliä, kuvaa vaikka omaa syksyistä matkaasi ja liitä kuva Instagramissa #tippis. Syyskuussa avatussa uudessa kilpailussa arvonnan voittajat saavat ensiapulaukun.