Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Öljyalan Keskusliiton useiden jäsenyritysten tuotannossa uusilla tuotteilla kuten nestemäisillä biopolttoaineilla on ollut jo pitkään merkittävä rooli. Kestävästi tuotetut biopolttoaineet ovat tärkeä keino vähentää liikenteen päästöjä.

Riippumatta auton käyttämästä polttoaineesta kannattaa varmistua siitä, että auto on huollettu huolto-ohjelman mukaan. Yksi tärkeä tarkistuskohde on polttoainesuodattimen ja polttoainejärjestelmän kunto. Oikein toimiva polttoainesuodatin varmistaa, että polttoaine läpäisee suodattimen talvellakin ja auto toimii kuten pitää.

Öljylämmitys soveltuu hyvin uusiutuvien energiamuotojen kumppaniksi. Öljylämmityksen rinnalle voi valita erilaisia rinnakkaislämmityksiä. Mikä niistä sopisi parhaiten sinun taloosi? Lue lisää esitteestä.

Romuautoja ei tarvitse jättää lojumaan takapihoille ja metsiin, sillä ne saa kierrätykseen ja sitä kautta hyötykäyttöön helposti ja maksutta. Suomen Autokierrätyksen ylläpitämä romuautojen vastaanottoverkosto kattaa koko maan. Kierrätykseen tulevan auton painosta valtaosa pystytään hyödyntämään uusiokäytössä.

Öljyalan Keskusliitto vastaa alan standardoinnista. Seurantaryhmät käsittelevät kansallisia, eurooppalaisia ja kansainvälisiä standardeja. Mitä kaikkea työhön sisältyy ja kuinka kiinnostuneet pääsevät siihen mukaan?