Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Öljy- ja biopolttoaineala ry on vuoden 2015 alusta alkaen Öljyalan Keskusliiton uusi nimi. Päivitetty nimi kuvaa paremmin järjestön ja sen jäsenistön nykyistä toimintaa, jossa biopolttoaineilla on jo pitkään ollut tärkeä osa.

Huolto- ja automaattiasemia oli Öljy- ja biopolttoaineala ry:n tilastossa viime vuoden lopussa kaikkiaan 1 892. Huoltoasemia, joilla on henkilökuntaa, oli 823. Automaattiasemia oli 1 069. Huoltoasemien kokonaismäärä ei ole verrattavissa vuoden takaiseen, koska tilastointi on entistä kattavampi.

Kesämökkikauden alkaessa otetaan käyttöön nestekaasuliedet ja -grillit. Laitteet ovat turvallisia, kunhan niitä käytetään ohjeiden mukaan. Keväällä laitteiden kunto on hyvä tarkistaa ennen laitteiden käyttöönottoa. Jokaisen uusia nestekaasulaitteita hankkivan kannattaa tarkistaa, että laitteissa on CE-merkintä.

 

Taloudellisen ajamisen Tippis-pelin vuoden ensimmäinen arvonta on suoritettu. Kuusi leffalippupakettia arvottiin niiden kesken, jotka osallistuivat kilpailuun ja liittivät kuvan Instagramiin maaliskuun loppuun mennessä. Voittajat saavat tiedon palkinnostaan, onnea! Uusi kilpailu on avautunut.

Öljy- ja biopolttoaineala ry vastaa alan standardoinnista. Seurantaryhmät käsittelevät kansallisia, eurooppalaisia ja kansainvälisiä standardeja. Mitä kaikkea työhön sisältyy ja kuinka kiinnostuneet pääsevät siihen mukaan?