Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Öljy- ja biopolttoaineala ry on vuoden 2015 alusta alkaen Öljyalan Keskusliiton uusi nimi. Päivitetty nimi kuvaa paremmin järjestön ja sen jäsenistön nykyistä toimintaa, jossa biopolttoaineilla on jo pitkään ollut tärkeä osa.

Kehittyneillä biopolttoaineilla vähennetään liikenteen päästöjä. EU:ssa toimintaympäristöä vakauttaisivat selkeät tavoitteet kehittyneiden biopolttoaineiden käytön lisäämiseksi, samoin aitojen sisämarkkinoiden luominen niille, toteaa Öljy- ja biopolttoaineala ry:n toimitusjohtaja Helena Vänskä blogissaan.

Maaliskuun loppuun asti on aikaa osallistua taloudellisen ajon Tippis-pelin vuoden ensimmäiseen arvontaan osoitteessa tippis.fi. Voit myös ottaa kuvan Instagramiin. Kun tägäät kuvan hashtagilla #tippis, olet mukana arvonnassa, jossa on palkintoina kuusi viiden leffalipun pakettia.

Huoli kehittyneiden biopolttoaineiden lainsäädännön tilanteesta nousi esiin seminaarissa, jossa pohdittiin EU:n biopolttoainepolitiikkaa. Suomessa toimivat edistyksellisten biopolttoaineiden merkittävät teknologiaveturit. Tilaisuuden järjestivät Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto ja Öljy- ja biopolttoaineala ry.

Öljylämmittäjiä kiinnostaa rakennusmessuilla hybridilämmitys, jossa öljyn rinnalla käytetään toista lämmönlähdettä. Se voi olla esimerkiksi ilmasta veteen -lämpöpumppu tai aurinkolämmitys. Öljy varmistaa lämmitystehon kylmimpään aikaan, lämpimämpänä aikana käytetään uusiutuvaa energiaa.