Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;
Huoltoasemapäivien ohjelma tarjoaa katsauksen ajankohtaisiin kysymyksiin: mitä kaikkea alalla juuri nyt tapahtuu, mitkä ovat keskeisiä kehityshankkeita ja millaisia haasteita huoltamotoiminnan kehittämisessä on edessä. Ammattilaisseminaari on vuoden päätapahtumia huoltoasema-alalla.

Öljylämmitys soveltuu hyvin uusiutuvien energiamuotojen kumppaniksi. Öljylämmityksen rinnalle voi valita erilaisia rinnakkaislämmityksiä. Mikä niistä sopisi parhaiten sinun taloosi? Lue lisää esitteestä.

Öljykattilaremontille on vielä aikaa ennen talven tuloa, kunhan asian pistää alulle nopeasti. Kaiken ikäisten kattiloiden kunnosta kannattaa pitää huolta ja yli-ikäiset kattilat vaihtaa uusiin. Uusi kattila parantaa energiatehokkuutta, öljynkulutus pienenee ja päästöt vähenevät.

Yksityisen sektorin mukaan saaminen on elintärkeää ilmastonmuutoksen hillinnässä. Maailmanpankin ehdottama globaali hiilen hinnoittelu lisäisi myös suomalaisen cleantechin kysyntää.

Verkko-oppimateriaali ”Aarre maan syvyyksistä” on suunnattu peruskoulun vuosiluokille 5-6 luonnontieteiden opetukseen: miten öljy on syntynyt, miten sitä etsitään ja miten sitä jalostetaan öljytuotteiksi. Mukana on myös kokeellisia työtehtäviä, joissa tutkitaan öljyjen ominaisuuksia.