Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Kun takapenkkiläiset kaipaavat pääsiäismatkalla puuhaa, voi vaikka testata taloudellisen ajon taitoja leikkimielisessä Tippataituri-pelissä. Pikapeli osoitteessa tippataituri.fi toimii myös mobiililaitteissa. Vappuun asti on aikaa osallistua arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa taloudellisen ajon opetuksen ja vuoden polttonesteet.

Päästökauppasektorin ulkopuolella, kuten liikenteessä, tarvitaan selkeät, teknologianeutraalit ohjauskeinot, jotta päästövähennystavoitteet saavutetaan. Tärkein on erillinen, sitova liikenteen uusiutuvan energian tavoite, toteaa Öljyalan Keskusliiton toimitusjohtaja Helena Vänskä.

Huoltoasemien teknistä rakennetta koskevasta jakeluasemastandardista SFS 3352 on julkaistu uudistettu, kuudes painos. Myös palavien nesteiden käsittelyyn satama-alueella liittyvä standardi SFS 3355 sekä standardi SFS 3357 on julkaistu uudistettuna. Standardeja myydään SFS:n verkkokaupassa.

Öljyalan Keskusliiton mielestä liikenteen polttoaineiden energiaveromallia tulisi laajentaa koskemaan kaikkia liikenteen polttoaineita ja toteuttaa kaikkien valmisteverotus samoin perustein. Tällöin kaikkien polttoaineiden verorasite riippuisi polttoaineen energiasisällöstä ja käytöstä syntyvistä hiilidioksidipäästöistä.

Tapahtuma seuraa perinteisen, tasokkaan SOILI-seminaarin jalanjäljillä - tarjolla jälleen kerran laaja kattaus maaperän kunnostamiseen liittyvää asiaa. Tervetuloa ensimmäisille JASKA-päiville - tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viim. 22.4.!