Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Eurooppa-neuvoston linjaukset liittyen uusiutuvan energian käyttöön liikenteessä myös vuoden 2020 jälkeen lisäävät biopolttoainetuotannon toimintaympäristön ennustettavuutta ja antavat osaltaan uutta pontta biopolttoaineiden tuotannolle.

Öljylämmitys soveltuu hyvin uusiutuvien energiamuotojen kumppaniksi. Öljylämmityksen rinnalle voi valita erilaisia rinnakkaislämmityksiä. Mikä niistä sopisi parhaiten sinun taloosi? Lue lisää esitteestä.

Verkko-oppimateriaali ”Aarre maan syvyyksistä” on suunnattu peruskoulun vuosiluokille 5-6 luonnontieteiden opetukseen: miten öljy on syntynyt, miten sitä etsitään ja miten sitä jalostetaan öljytuotteiksi. Mukana on myös kokeellisia työtehtäviä, joissa tutkitaan öljyjen ominaisuuksia.

Öljyalan Keskusliiton useiden jäsenyritysten tuotannossa uusilla tuotteilla kuten nestemäisillä biopolttoaineilla on ollut jo pitkään merkittävä rooli. Kestävästi tuotetut biopolttoaineet ovat tärkeä keino vähentää liikenteen päästöjä.

Seuraava ympäristörakentamisen laadunvarmistuskurssi pidetään 5.-6.11.2014 Vantaalla. Kurssi käsittelee lainsäädännön vaatimuksia ympäristörakentamisen vaativista työvaiheista. Kurssi on suunnattu lähinnä huoltoasemarakentamisen urakoitsijayritysten vastuuhenkilöille.