Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Yksityisen sektorin mukaan saaminen on elintärkeää ilmastonmuutoksen hillinnässä. Maailmanpankin ehdottama globaali hiilen hinnoittelu lisäisi myös suomalaisen cleantechin kysyntää. Muun muassa tätä aloitetta käsitellään YK:n ilmastohuippukokouksessa New Yorkissa.

Öljylämmitys soveltuu hyvin uusiutuvien energiamuotojen kumppaniksi. Öljylämmityksen rinnalle voi valita erilaisia rinnakkaislämmityksiä. Mikä niistä sopisi parhaiten sinun taloosi? Lue lisää esitteestä.

Öljykattilaremontille on vielä aikaa ennen talven tuloa, kunhan asian pistää alulle nopeasti. Kaiken ikäisten kattiloiden kunnosta kannattaa pitää huolta ja yli-ikäiset kattilat vaihtaa uusiin. Uusi kattila parantaa energiatehokkuutta, öljynkulutus pienenee ja päästöt vähenevät.

Öljyalan Keskusliitto vastaa alan standardoinnista Suomen Standardisoimisliiton SFS:n toimialayhteisönä. Seurantaryhmät käsittelevät kansallisia, eurooppalaisia ja kansainvälisiä standardeja. Mitä kaikkea työhön sisältyy ja kuinka kiinnostuneet pääsevät siihen mukaan?

Huoltoasemapäivien ohjelma tarjoaa katsauksen ajankohtaisiin kysymyksiin: mitä kaikkea alalla juuri nyt tapahtuu, mitkä ovat keskeisiä kehityshankkeita ja millaisia haasteita huoltamotoiminnan kehittämisessä on edessä. Ammattilaisseminaari on vuoden päätapahtumia huoltoasema-alalla.