Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Tippis-peli kannustaa taloudelliseen ajoon. Kokeile Tippistä, kuvaa vaikka omaa kesämatkaasi, ota talteen hetki kesäfiilistä ja liitä kuva Instagramissa #tippis. Osallistut kuuden 60 euron arvoisen tapahtumalippulahjakortin arvontaan! Kilpailun säännöt löytyvät Tippis-sivustolta.

Öljysäiliötarkastuksista valtaosa tehdään touko-syyskuussa. Tarkastuksia tekevät Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymät tarkastusliikkeet. Öljysäiliön omistajien kannattaa tuntea säiliötarkastuksia koskevat määräykset ja ottaa niistä selvää, jos tietoa puuttuu.

Kesämökkikauden alkaessa otetaan käyttöön nestekaasuliedet ja -grillit. Laitteet ovat turvallisia, kunhan niitä käytetään ohjeiden mukaan. Keväällä laitteiden kunto on hyvä tarkistaa ennen laitteiden käyttöönottoa. Jokaisen uusia nestekaasulaitteita hankkivan kannattaa tarkistaa, että laitteissa on CE-merkintä.

Öljy- ja biopolttoaineala ry on vuoden 2015 alusta alkaen Öljyalan Keskusliiton uusi nimi. Päivitetty nimi kuvaa paremmin järjestön ja sen jäsenistön nykyistä toimintaa, jossa biopolttoaineilla on jo pitkään ollut tärkeä osa.

Öljy- ja biopolttoaineala ry vastaa alan standardoinnista. Seurantaryhmät käsittelevät kansallisia, eurooppalaisia ja kansainvälisiä standardeja. Mitä kaikkea työhön sisältyy ja kuinka kiinnostuneet pääsevät siihen mukaan?