Hallitus haluaa nostaa Suomen bio- ja kiertotalouden sekä puhtaiden ratkaisujen edelläkävijäksi. Erittäin tärkeää on se, että poliittisia päätöksiä tukee alempi lainsäädäntö, joka on mahdollistava, kannustava ja tasapuolinen, eikä toimintaa estävä tai kilpailua vääristävä, toteaa toimitusjohtaja Helena Vänskä blogissaan.

Hybridilämmitys yleistyy: yhä useammassa talossa on käytössä kaksi lämmitystapaa tai jopa vielä useampi lämmitystapa. Eri vuodenaikoina lämmitysmuodoista käytetään sitä, joka on ostoenergialtaan edullisinta. Öljylämmityksen parina on usein aurinkolämpökeräimet tai ilmasta veteen -lämpöpumppu.

Öljy on tärkeä energianlähde, ja sen liikkeet vaikuttavat maailmantalouteen. Kehittyneet biopolttoaineet puolestaan ovat muodostuneet Suomessa tärkeäksi myös vientituotteena. Näitä ja muita öljy- ja biopolttoainealan toimintaan liittyviä kysymyksiä käsitellään tuoreissa videoissa.

Näiden sivujen tilastoista käytetyimpiä ovat hintoihin ja veroihin liittyvät tilastot – eikä ainoastaan nyt, kun raakaöljyn hinnan liikkeet ovat erityisen paljon esillä. Tilasto-osiosta Hinnat ja verot löytyy yhdeksän eri tilastoa ja kaaviota, esimerkiksi raakaöljyn ja bensiinin hintakehityskaavio.

Maaperäkunnostusasioihin keskittyvät JASKA-päivät pidetään 11.-12.11.2015 Tampereella. Ammattilaisille on tarjolla jälleen laaja kattaus ajankohtaista asiaa maaperänkunnostuksen lohkoilta. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 26. lokakuuta.