Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Öljy- ja biopolttoaineala ry on vuoden 2015 alusta alkaen Öljyalan Keskusliiton uusi nimi. Päivitetty nimi kuvaa paremmin järjestön ja sen jäsenistön nykyistä toimintaa, jossa biopolttoaineilla on jo pitkään ollut tärkeä osa.

Kehittyneillä biopolttoaineilla vähennetään liikenteen päästöjä. EU:ssa toimintaympäristöä vakauttaisivat selkeät tavoitteet kehittyneiden biopolttoaineiden käytön lisäämiseksi, samoin aitojen sisämarkkinoiden luominen niille, toteaa Öljy- ja biopolttoaineala ry:n toimitusjohtaja Helena Vänskä blogissaan.

Öljyalan Palvelukeskuksella on vuoden mittaan ammattilaisille monenlaisia kursseja. Tutustu tarjontaan kurssisivulla. Tiedot päivittyvät sitä mukaa kuin kurssien ajankohdat ja ohjelmat varmistuvat. Nyt meneillään ilmoittautuminen: Nestekaasukurssi – Asentaminen ja käytön valvonta.

Öljylämmittäjiä kiinnostaa rakennusmessuilla hybridilämmitys, jossa öljyn rinnalla käytetään toista lämmönlähdettä. Se voi olla esimerkiksi ilmasta veteen -lämpöpumppu tai aurinkolämmitys. Öljy varmistaa lämmitystehon kylmimpään aikaan, lämpimämpänä aikana käytetään uusiutuvaa energiaa.

Säännöllinen pesu ehkäisee auton ruostumista. Autonpesu on tärkeää erityisesti talven loskakeleillä. Huoltoasemilla pesussa käytetään hyväksyttyjä pesuaineyhdistelmiä ja jätevesien käsittelystä huolehditaan määräysten mukaisella tavalla.