Tilauskori

Tällä hetkellä tilauskorisi on tyhjä. Voit tutustua ladattaviin ja tilattaviin julkaisuihin kohdassa Esitteet & Julkaisut > Saatavana on julkaisuja kuluttajille sekä alan ammattikäyttöön. Osa julkaisuista on maksuttomia, osa maksullisia.;

Öljy- ja biopolttoaineala ry on vuoden 2015 alusta alkaen Öljyalan Keskusliiton uusi nimi. Päivitetty nimi kuvaa paremmin järjestön ja sen jäsenistön nykyistä toimintaa, jossa biopolttoaineilla on jo pitkään ollut tärkeä osa.

Taloudellisen ajon Tippis-pelissä on nyt mahdollisuus liittää esille omia järkevän ajon kuvia Instagramissa hashtagilla #tippis ja osallistua myös arvontaan. Tippiksen avulla halutaan muistuttaa, että omaa ajotapaansa hiemankin muuttamalla voi helposti säästää polttoainetta.

Lämmitysöljy kannattaa tilata ajoissa, jos tilaamisen aika on. Kylmimpinä neljänä kuukautena talvella kuluu suunnilleen puolet talon koko vuoden lämmitysöljytarpeesta. Öljyn loppuminen on yleisin syy öljylämmityslaitteiston häiriöihin ja polttimen pysähtymiseen.

Säännöllinen pesu ehkäisee auton ruostumista. Autonpesu on tärkeää erityisesti talven loskakeleillä. Huoltoasemilla pesussa käytetään hyväksyttyjä pesuaineyhdistelmiä ja jätevesien käsittelystä huolehditaan määräysten mukaisella tavalla.

Mitä veroja on bensiinin hinnassa? Öljytuotteiden verotuksesta kertovalla sivulla löytyy linkki myös valmisteverolainsäädäntöön liittyvään taulukkoon, joka kertoo öljytuotteiden valmisteverotuksesta. Taulukossa näkyy valmisteverotus muun muassa bensiinin ja dieselöljyn osalta.